Welke ingrediënten bevat de It Works! Body Wrap?

De Body Wrap bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en bevat GEEN parabenen, minerale olie, lanoline, propyleenglycol, isopropyl alcohol, kunstmatige kleurstoffen, synthetische geuren of dierlijke bijproducten.
It Works! Ingredienten

 • PAARDENKASTANJE (Aesculus hippocastanum): Ontstekingsremmend en zorgt ervoor dat rode, geïrriteerde en gevoelige huid wordt gekalmeerd. Gebruikt om slechte circulatie in de benen, beenkrampen en zwelling te behandelen. Vermindering van spataders.
 • GROENE THEE EXTRACT (Camellia sinensis): Ontstekingsremmend, antioxidant, vermindert cellulitis, voorkomt celschade, anti-aging, verhoogt de vetverbranding.
 • CENTELLA ASIATICA (hydrocotyl): Werkt litteken herstellend, is ontstekingsremmend, helpt de huid te herstructureren en beschermt de aderen. De plant wordt door dermatologen gebruikt om littekenweefsel te herstellen, littekenvorming te voorkomen en de huid te hergenereren.
 • HEERMOES (Equisetum arvense): Effectief tegen beschadigde huid en rimpels. Zorgt voor een stevigere en strakkere huid, en verbetert de elasticiteit van de huid.
 • EUCALYPTUS LEAF OLIE (Eucalyptus Globus): Eucalyptus staat bekend om zijn antiseptische, antibacteriële, antischimmel en antivirale eigenschappen. Het regenereert, revitaliseert, kalmeert, verkoelt en stimuleert de huid en de bloedcirculatie. Vermindert vlekken en overtollige olie.
 • KELP (Fucus vesiculosus): Verhoogt de basale stofwisseling en daarmee de vetverbranding, versnelt de afvoer van gifstoffen uit de cellen, werkt antirimpel, zuiverend, remineraliserend, versterkend. Bevordert het lokale metabolisme en kan dus ondersteunend werken bij problemen met de huid of met de gewrichten.
 • KLIMOP (Hedera Helix): antibacteriële en ontstekingsremmende werking, activeert de bloedsomloop en vermindert ontstekingen zorgt voor een strakkere huid, voorkomt water accumulatie in de huid.
 • MENTHOL: Ontstekingsremmende werking, geeft een koel en rustgevend gevoel aan de huid.
 • DERIVAAT VAN ZEEWIER: Zorgt voor een versteviging en versterking van de huid, antioxidant, anti-aging, normaliseert cellulaire stofwisseling en helpt cellulitis te verminderen.
 • PANTHENOL (vitamine B5): Hydrateert de huid, ingezet voor wondgenezing, beschermt de huid tegen zonnebrand.
 • GUARANA (Paullinia Cupana): Stimuleert de bloedsomloop.
 • ROZEMARIJNOLIE (Rosmarinus officinalis): Antiseptisch, stimuleert stofwisselingsprocessen in de huid, zorgt voor een strakkere en stevigere huid.

It Works! Body Wrap

Strakker en slanker figuur?

It Works! Body Wrap

Probeer nu de Body Wrap.

U raakt plaatselijk centimeters kwijt, zonder operatie. Ideaal voor de aanpak van probleemzones.

Snel, bewezen succesvol en gewoon bij u thuis!

Binnenkort

Binnenkort kunt u bij Salon Mooii ook terecht om uw tanden te laten bleken en voor permanente make-up.

Salon Mooii

   Benieuwd naar de ervaring van onze cliënten? Of op zoek naar de laatste beauty nieuwtjes?

Bezoek Salon Mooii ook op facebook.