It Works! Body Wraps InstructiesLees de onderstaande tips eerst goed door voor het beste resultaat.

1. Schrijf voor gebruik eerst uw maten op en maak een foto. Meet altijd op drie plaatsen om te kunnen vergelijken. Als u de Body Wrap bijvoorbeeld op uw buik gaat gebruiken, meet dan op de hoogte van de buiknavel, 5 cm erboven en 5 cm eronder.

2. Neem een warme douche vlak voor het aanbrengen van de wrap (dit opent de poriën). Gebruik GEEN zeep of lotions. Hierdoor worden de huidporiën geblokkeerd en worden de werkzame stoffen van de wrap moeilijker opgenomen.

3. Open de Body Wrap volledig en breng hem aan op uw huid. De wrap bevat een lotion die in de huid zal trekken. Om de wrap te bevestigen kunt u hem vastmaken met een Fab Wrap of met transparante keukenfolie. Wikkel de folie slechts 1 of 2 keer om de wrap. Het doel van de folie is alleen om de wrap op zijn plek te houden.

4. Draag de Body Wrap minstens 45 minuten tot een maximum van 8 uur. De meeste mensen dragen hem 3 tot 4 uur. U kunt ook met een wrap aan gaan slapen, maar draag hem niet langer dan 8 uur.

5. Drink veel water tijdens het dragen van de Body Wrap: minstens 2 grote glazen water per uur. Dit bevordert de afvoer van de afvalstoffen uit uw lichaam.

6. Eet liever niet of minimaal terwijl u de Body Wrap draagt.

7. Tijdens het dragen van de Body Wrap mag u niet trainen. Door de transpiratie kunnen de werkzame stoffen van de wrap niet worden opgenomen. De wrap heeft ook niet tot doel dat u gaat transpireren; het is geen vochtafdrijver.

8. Na het afnemen van de Body Wrap blijft er vaak wat lotion achter op de huid. Masseer de lotion in de huid totdat de lotion volledig is geabsorbeerd. Zo verspilt u geen kostbare ingrediënten. Tevens wordt de werking van de lotion de komende 72 uren bevorderd.

9. Ga NIET direct douchen na het verwijderen van de Body Wrap. De beste manier om de ingrediënten te absorberen en hun werk te laten doen, is als u minimaal 8 uur wacht met douchen.

10. Meet nu dezelfde plekken opnieuw op en noteer uw maten. Vergelijk de maten van voor het aanbrengen en direct na het verwijderen van de wrap. Noteer uw maten ook elke ochtend voor de komende 3 dagen.

11. Neem foto’s van het resultaat. Herhaal dit elke ochtend, gedurende de komende 3 dagen.

12. BELANGRIJK: Drink 2 tot 3 liter water per dag voor de komende 3 dagen! Dit is het belangrijkste onderdeel anders zal uw lichaam niet in staat zijn om de gif- en afvalstoffen uit uw lichaam te spoelen. Als u zich niet aan deze vuistregel houdt, zal het resultaat tegenvallen.

13. Probeer gedurende 3 dagen na het dragen van de Body Wrap vet voedsel, koffie, suiker, frisdrank, roken en alcohol te vermijden. Vergeet niet dat uw lichaam aan het ontgiften (detoxen) is in deze periode. Voor het beste resultaat is het beter om slechte voeding en gewoontes te vermijden.

14. 90% van de mensen zien al enorme resultaten na de eerste Body Wrap. Als u geen of weinig resultaat ziet, controleer dan of u alle tips wel goed hebt opgevolgd. Sommige mensen zien betere resultaten na een tweede wrap. Roken kan een goed resultaat verminderen.

15. Als u menstruatie heeft of gaat krijgen, gebruik dan geen Body Wrap, omdat de resultaten dan niet geweldig zullen zijn. Begin liever na de menstruatie of in het midden van de cyclus.

16. Gebruik de Body Wrap NIET als u zwanger bent. Tijdens een zwangerschap is het niet goed om te detoxen of te lijnen.

17. Gebruik NOOIT meer dan 1 Body Wrap binnen 72 uur op je lichaam. De ingrediënten werken 3 dagen door na het aanbrengen van de wrap. De resultaten worden steeds beter in deze periode als u genoeg water blijft drinken.
 
18. Gebruik de Body Wrap telkens maar op 1 gebied van uw lichaam. U mag wel 2 wraps gebruiken voor de benen, of 2 halve wraps voor de armen. Maar gebruik nooit een wrap op bijvoorbeeld uw buik en benen gelijktijdig. Wacht liever 72 uur voordat u de wrap op een ander gebied van het lichaam gaat gebruiken.

19. Voor het beste resultaat herhaalt u het gebruik van de Body Wraps. U kunt ze om de 72 uur aanbrengen, totdat u tevreden bent. Gebruik de wrap vervolgens eens per maand voor het onderhoud van de resultaten.

Heeft u nog een vraag over de Body Wrap? Neem gerust contact met ons op.

Wij wensen u heel veel plezier en goede resultaten toe met de Body Wraps: It Works!

It Works! Body Wrap

Strakker en slanker figuur?

It Works! Body Wrap

Probeer nu de Body Wrap.

U raakt plaatselijk centimeters kwijt, zonder operatie. Ideaal voor de aanpak van probleemzones.

Snel, bewezen succesvol en gewoon bij u thuis!

Binnenkort

Binnenkort kunt u bij Salon Mooii ook terecht om uw tanden te laten bleken en voor permanente make-up.

Salon Mooii

   Benieuwd naar de ervaring van onze cliënten? Of op zoek naar de laatste beauty nieuwtjes?

Bezoek Salon Mooii ook op facebook.