Veelgestelde vragen over de Body Wrap

It Works! Body Wrap1) Hoe gebruikt u de Body Wrap?
De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar u graag resultaat wilt zien, zoals de buik, billen, bovenarmen, benen, hals, borst en rug. Om de Body Wrap toe te passen: open de verpakking, ontvouw de wrap en breng deze met de lotion zijde aan op uw lichaam.
Om de wrap goed op zijn plek te houden, kunt u deze inwikkelen met transparante huishoudfolie. Bekijk het gebied elke dag, en leg het vast om zo het resultaat goed te kunnen zien. De formule blijft 72 uur werkzaam en de resultaten worden steeds beter.

2) Hoe werkt de Body Wrap?
Met de meeste body wraps verliest men slechts vocht. Dit gebeurt met de It Works Body Wraps niet! Het is juist heel erg belangrijk dat u veel water drinkt. De gifstoffen moeten uit uw lichaam en daarvoor is veel water nodig! Tegelijkertijd wordt de huid strakker en steviger. Sommige van de ingrediënten geven al resultaat na 45 minuten, terwijl andere zorgen voor progressieve resultaten gedurende 72 uur na gebruik. De resultaten zijn blijvend!

3) Hoe vaak kan ik de body wrap gebruiken?
U kunt de de Body Wrap elke 72 uur (of 1x in de week) gebruiken tot het gewenste resultaat is behaald. Elke Body Wrap kunt u slechts 1x gebruiken en behandel één gebied per keer.

4) Werkt de Body Wrap tegen cellulitis en striae?
De natuurlijke actieve ingrediënten die in de It Works Body Wrap zitten, hebben bewezen dat het de zichtbaarheid van cellulitis en striae sterk vermindert. Vooral bij regelmatig gebruik en in combinatie met de Defining Gel.

5) Kan ik met de Body Wrap slapen?
U mag de Body Wrap maximaal 8 uur toepassen. We raden het slapen met een body wrap om niet aan bij de eerste behandeling.

6) Kan ik meer dan één Body Wrap tegelijk gebruiken?
De Body Wrap is bedoeld om op één gebied gebruikt te worden. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam beter in staat is van de voordelen van de wrap gebruik te maken. Bij meerdere Body Wraps tegelijkertijd is het lichaam niet in staat de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.

7) Uitzondering is de toepassing op armen en/of benen. Hiervoor kunt u een Body Wrap in tweeën knippen en elke helft apart op een arm of been opbrengen. Voor een symmetrisch resultaat kunt u er ook voor kiezen om twee aparte wraps gelijktijdig toe te passen op armen of benen.

8) Hoe voelt het dragen van een Body Wrap aan?
Tijdens het dragen van de Body Wrap zult u een lichte tinteling voelen. Het voelt verkoelend en verzachtend aan. Dit gevoel laat u weten dat de wrap zijn werk doet!

9) Hoe groot is de Body Wrap?
De wraps zijn ongeveer 54 cm lang bij 30 cm (op het breedste deel) breed.

10) Hoeveel water moet ik drinken als ik de Body Wrap gebruik?
We raden aan om minstens 2 liter water per dag te drinken. Zeker in de 3 dagen dat de Body Wrap werkzaam is. Water drinken is de sleutel tot optimale resultaten. Het is heel erg belangrijk om de afvalstoffen die vrij komen af te kunnen voeren.

11) Hoe lang blijft het resultaat?
De resultaten van de Body Wrap zijn blijvend, maar kunnen tegengewerkt worden door een slecht leef/eetpatroon. We raden aan de behandeling na 3 tot 6 maanden te herhalen. Ook kunt u de resultaten gemakkelijk bijhouden door 2x per dag de Defining Gel aan te brengen.

12) Kan iedereen de Body Wrap gebruiken?
De Body Wrap is ontwikkeld voor volwassenen. Ze worden niet aanbevolen voor kinderen. Hoewel onze producten veilig en effectief zijn, raden we zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven af de Body Wrap te gebruiken.

13) Als ik gezondheidsproblemen heb of medicijnen gebruik, kan ik de Body Wrap dan veilig gebruiken?
Als u een medisch probleem hebt of zware medicijnen gebruikt, raden wij aan om de lijst met ingrediënten met uw huisarts te bespreken.

14) Heeft de Body Wrap een houdbaarheidsdatum?
De Body Wrap blijft een jaar goed in de individuele verpakkingen. Zodra de individuele verpakking wordt opengemaakt, moet de wrap direct gebruikt worden. Dit verzekert een optimale werking en zorgt ervoor dat de lotion nog vochtig en verzadigd is.

Heeft u nog een vraag over de Body Wrap? Neem gerust contact met ons op.

It Works! Body Wrap

Strakker en slanker figuur?

It Works! Body Wrap

Probeer nu de Body Wrap.

U raakt plaatselijk centimeters kwijt, zonder operatie. Ideaal voor de aanpak van probleemzones.

Snel, bewezen succesvol en gewoon bij u thuis!

Binnenkort

Binnenkort kunt u bij Salon Mooii ook terecht om uw tanden te laten bleken en voor permanente make-up.

Salon Mooii

   Benieuwd naar de ervaring van onze cliënten? Of op zoek naar de laatste beauty nieuwtjes?

Bezoek Salon Mooii ook op facebook.