Magnetic nagelproducten

Professionele Nagelstudio Mooii

Mooie handen zijn belangrijk voor een vrouw. Ze zijn uw visitekaartje. Handen leggen contacten bij het ontmoeten van mensen. Ze creëren relaties, laten indrukken achter bij vrienden, partners, zakenrelaties en vreemden.

Handen kunnen spreken, vertellen verhalen, stellen gerust en trekken soms de aandacht. Daarom zijn mooie verzorgde handen zo belangrijk en laten voor een deel zien wie u bent.

Acrylnagels, Gelnagels, Gelpolish & Manicure

Nagelstudio Mooii is gericht op topkwaliteit en past altijd de nieuwste technieken toe. Er wordt uitsluitend gewerkt met de hoogwaardige nagelproducten van de topmerken: Magnetic, Ezflow en CND (Creative Nail Design) uit Amerika.
Bij nagelstudio Mooii staat hygiëne voorop. Zo krijgt iedere klant een eigen nagelvijlset.

Gelpolish: mooie en stevige natuurlijke nagels

Heeft u al mooie nagels van uzelf en bent u het lakken zat? Chipt uw nagellak al na 1 of 2 dagen? Heeft u geen zin in lang wachten tot uw nagels droog zijn? Wilt u mooi verzorgde nagels, maar wilt u geen kunstnagels?
Kies dan voor gelpolish! De innovatie voor de versteviging van de natuurlijke nagel.

De gellak blijft veel langer mooi dan de traditionele lakken. De natuurlijke nagel wordt verstevigd, waardoor uw nagel de kans krijgt om mooi lang te worden. Uw nagels zijn na de behandeling direct droog. U hoeft dus niet lang te wachten, omdat anders uw nagellak wordt beschadigd!
Gellak is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun kan worden aangebracht. U heeft bijna geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ze glanzen prachtig. Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels (meer) willen dragen, maar die toch graag mooie verzorgde nagels willen hebben.

De Gellak kan naturel (doorzichtig) worden aangebracht, als French Manicure, of in een kleur over de gehele nagel. Uiteraard kunnen uw teennagels hier ook mee worden behandeld. Voor wekenlang mooi gelakte teennagels!
Als u gekozen heeft voor een transparante kleur, dan kunt u de nagels thuis zelf met een gewone nagellak lakken (over de gel heen). De nagellak blijft zelfs nog beter zitten dan op uw natuurlijke nagels. Mocht u de nagellak willen verwijderen, dan moet u dit wel doen met een nagellakremover zonder aceton, omdat anders de gel wordt aangetast.

De behandeling met gelpolish

Vooraf worden uw nagelriemen teruggeduwd en de nagels zo nodig korter en in model gevijld. De natuurlijke nagels worden dof gevijld (absoluut niet dunner), zodat de gellak zich beter kan hechten. Dan worden de nagels stof en vetvrij gemaakt en wordt de gellak aangebracht. Dit gebeurt in een aantal dunne laagjes en heeft niet een dikke nagel als resultaat. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Gellak blijft gemiddeld 2 tot 4 weken mooi. De lak groeit mee met de natuurlijke nagels. Om uw nagels mooi te houden en ervoor te zorgen dat ze niet gaan afbreken, zult u ze regelmatig moeten laten nabehandelen. De gel wordt hierbij licht gevijld, waarna een nieuw kleurtje aangebracht wordt. Wilt u de gellak van uw nagels verwijderen? Dan wordt de gel eraf gevijld (probeer dit niet zelf) of het kan eraf geweekt worden in aceton.

Tips om uw nagels mooi te houdenNagel Tips

  • Zorg dat u minimaal 1 keer per dag uw nagelriemen insmeert met verzorgende nagelriemolie. Dit houdt uw nagelriemen en nagels soepel, waardoor ze minder snel beschadigen wanneer u ze stoot.
  • Als u uw nagels zelf wilt vijlen, gebruik dan altijd een papieren vijl en geen ijzeren. Deze zijn te koop bij uw nagelstyliste. Knip nooit in uw kunstnagel, deze zal breken en scheuren.
  • Als u nagellak wilt verwijderen, gebruik dan nagellakremover zonder aceton.
  • Door stoten en peuteren aan de nagels kunnen luchtrandjes ontstaan. Wanneer u dit opmerkt, is het raadzaam om uw nagels eerder bij te laten werken. Vooral niet aan de randjes peuteren, anders heeft u kans dat er bacteriën onder komen en u een schimmel oploopt.
  • Meld altijd wanneer u medicijnen gebruikt, dit kan invloed hebben op de nagels. Deze kunnen loslaten, afvallen of breken. Dit geldt ook voor hormonale veranderingen, bijvoorbeeld in de vorm van een zwangerschap of de overgang.
  • Als u veel met uw handen in het water zit, is het raadzaam handschoenen te dragen.
  • Ook wanneer u in de tuin werkt, gelieve handschoenen te dragen. In aarde zitten veel schimmels en gisten die onder uw nagel voor schade kunnen zorgen.
  • Wanneer u uw nagels aan de onderkant wilt schoonmaken, kunt u dat eenvoudig doen door met wat water en een nagelborstel de onderkant schoon te borstelen.
  • Gebruik uw nagels niet als gereedschap, maar behandel ze met zorg.

It Works! Body Wrap

Strakker en slanker figuur?

It Works! Body Wrap

Probeer nu de Body Wrap.

U raakt plaatselijk centimeters kwijt, zonder operatie. Ideaal voor de aanpak van probleemzones.

Snel, bewezen succesvol en gewoon bij u thuis!

Binnenkort

Binnenkort kunt u bij Salon Mooii ook terecht om uw tanden te laten bleken en voor permanente make-up.

Salon Mooii

   Benieuwd naar de ervaring van onze cliënten? Of op zoek naar de laatste beauty nieuwtjes?

Bezoek Salon Mooii ook op facebook.