Flirties wimpers

Silk Wimperextensions

Ontdek het beautygeheim van sterren als Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Madonna en Nicole Kidman! De sterren uit Hollywood en diverse BN-ers hebben het al een tijdje ontdekt, maar ook u kunt nu meedoen met de beautyrage van dit moment!

  • Ervaar het effect van zijden wimperextensions
  • Lange en volle wimpers, zijn de droom van iedere vrouw
  • Natuurlijk, mooi en glamorous, ook zonder mascara
  • Fluweelzachte en sensuele wimpers, voor een verleidelijke oogopslag
  • Ook tijdens het sporten, douchen, zwemmen en slapen blijven uw wimperextensions in perfecte vorm

Het aanbrengen van silk wimperextensions

Het aanbrengen van een nieuwe set silk (zijden) wimperextensions duurt circa 120 min. De wimperextensions worden 1 voor 1 aan de eigen wimperhaartjes bevestigd. Deze methode is niet te vergelijken met het aanbrengen van normale wimperextensions, waarbij wimperstukjes worden gebruikt.

De lijm
Er wordt gebruik gemaakt van een speciale wimperlijm. De lijm is zeer licht van gewicht, waardoor eigen wimpers minder snel uitvallen en de nieuwe wimpers langer blijven zitten. De lijm is, als deze droog is, bijna net zo flexibel als de eigen wimper. Dit zorgt voor een langer en mooier resultaat. De wimperlijm is ontwikkeld voor gebruik rondom het oog en kan dus geen klachten of problemen opleveren. De wimperlijm is oplosbaar met een speciale vloeistof. Hierdoor zijn de wimpers gemakkelijk te verwijderen, zonder beschadiging van de eigen wimpers. Laat wimperextensions wel altijd verwijderen door een specialist en probeer het niet zelf.

De wimpers
De silk wimperextensions geven het natuurlijkste resultaat. Zij zijn er in meerdere lengtes, diktes en krul varianten. Als specialist bepalen we samen met u de variant die voor u het beste geschikt is. Na de behandeling krijgt u een wimperborsteltje mee voor de verzorging van de wimperextensions. U hoeft geen mascara meer te gebruiken, alleen borstelen is voldoende.
In salon Mooii wordt gebruik gemaakt van het merk Flirties. In Engeland hebben de Lash Extensions en Lash Essentials van dit merk al menig prijs gewonnen. De wimperextensions zijn getest op gebruik rondom de ogen en kunnen geen allergische reactie veroorzaken.

De nabehandeling van wimperextensions

Na het aanbrengen van een nieuwe set wimperextensions, wordt het aanbevolen om de wimperextensions iedere 4 weken op te laten vullen. Dit geeft een mooi en blijvend resultaat. Indien u hier niet voor kiest, en u wilt na die periode weer wimperextensions, dan zal een nieuwe set worden aangebracht en verrekend. Silk wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers.
Pas op met reinigingsproducten op oliebasis. De wimperlijm kan hierdoor worden aangetast. Controleer daarom altijd de ingrediënten van het reinigingsproduct, voordat u het gebruikt. Daarnaast is het af te raden om in de ogen te wrijven. Hierdoor kunnen wimpers uitvallen, waaraan wimperextensions vast zitten.

Wat kunt u met wimperextensions wel en niet?
In principe kunt u alles met wimperextensions. U kunt er gewoon mee douchen, zwemmen, een keertje een sauna pakken, etc. Te vaak zwemmen (onder water) of sauna kan wel tot gevolg hebben, dat de wimperextensions iets sneller los laten.
Hiertegen kunt u een sealant (coating) gebruiken. Dit is een beschermlaagje op de wimper dat 2 dagen actief is. Daarna moet het opnieuw worden aangebracht. Sealant beschermt de wimpers tegen vocht, vuil, stof en olie. Hiermee wordt de levensduur verlengd. Een flesje sealant is te koop in de salon. Een wimperkrultang wordt afgeraden bij wimperextensions.

Semi Permanente Mascara

Semi Permanente Mascara

Lash to Impress is de nieuwste mascara sensatie van Nederland. Een mascara die 3 weken blijft zitten en waarmee u gerust kunt zwemmen, sporten, en de sauna bezoeken. Zonder "panda look", maar altijd verzekerd van een perfecte mascara en een mooie open blik.

Het aanbrengen van semi permanente mascara

Lash to Impress is een semi permanente mascara, die geschikt is voor iedere vrouw. U kunt kiezen van een naturel look tot de 3 laagjes "drama" look. Door de fibers in de mascara worden uw wimpers voller en langer. U kunt uw wimpers voor de behandeling ook laten krullen, voor een extra sensuele oogopslag.

De behandeling wordt uitgevoerd door een professioneel getrainde specialiste. Dit verzekert u van een prachtig resultaat. Na de behandeling adviseren wij om 12 tot 24 uur lang niet te douchen en geen gebruik van de sauna te maken. Dit geeft de coating de gelegenheid om goed uit te harden. Daarna kunt u minimaal 3 weken lang met een gerust hart douchen, zwemmen, sporten en de sauna bezoeken, zonder uw mascara bij te hoeven werken. Een ideale oplossing voor iedereen die 's ochtends haast heeft, veel sport of op vakantie gaat.

Lash to Impress wordt al in 35 landen gebruikt. De mascara kenmerkt zich vooral door het gebruik van niet-schadelijke ingrediënten en een formaldehyde vrije formule.

It Works! Body Wrap

Strakker en slanker figuur?

It Works! Body Wrap

Probeer nu de Body Wrap.

U raakt plaatselijk centimeters kwijt, zonder operatie. Ideaal voor de aanpak van probleemzones.

Snel, bewezen succesvol en gewoon bij u thuis!

Binnenkort

Binnenkort kunt u bij Salon Mooii ook terecht om uw tanden te laten bleken en voor permanente make-up.

Salon Mooii

   Benieuwd naar de ervaring van onze cliënten? Of op zoek naar de laatste beauty nieuwtjes?

Bezoek Salon Mooii ook op facebook.